fredag 30. april 2010

Mediene forandrer deg

"Så lenge mediene forandrer seg, så vil de menneskelige relasjoner også gjøre det" noe Mike Wesh studie sa angående Youtube.

Mediene forandrer hvordan vi oppfører oss. Det finnes både bra og ikke så bra ting med dette. Før var det vanskelig å finne noe ut om en person. Du kan legge ut veldig mye informasjon om deg selv på nettet, et godt eksempel på dette er Facebook, det kom som en flod og spredde seg veldig raskt. Nettet gir en god mulighet til å utrykke seg selv gjennom kommentarer på nyheter eller kanskje legge ut en youtube film hvor du kan snakke om dine meninger om nesten alt.
Der er blitt mye lettere for den enkelt personen å si hva han/hun mener og hva han/hun føler.

Mitt favortitt program

How I Met Your Mother handler om en vennegjeng og deres liv. Alle personene har veldig forskjellige personligheter. De sitter ofte på den vanelige puben deres MacLaren's og snakker om ting som vanlige folk kan snakke om.

Barney er en av personene i serien. Han har alltid på seg dress og målet hans er å få så mange damer som han kan og han lykkes ofte. Jeg tror personen hadde blitt oppfattet helt annerledes hvis han hadde vært ei kvinne. Men siden han er en mann er det greit at han er med mange forskjellige personer. Han finner alltid på sprø ting, han reinest som det mest morsomme i TV serien:

">

Lilly er en annen person i serien. Hun er lærer i barneskolen, hun er gift med Marshal og hun er alltid overlykkelig over alt. Jeg vil si at Lilly er den som har den største ”kvinnerollen” Hun er den som alltid skal fikse opp i ting og at alle skal være glad. Hun blir veldig ivrig til spesielle ting, slik som når hun har bursdag:

">

En annen liten filmsnutt som jeg liker veldig er denne.

">

Hvilke grupper hører du til?

Det finnes mange forskjellige grupper i samfunnet, slik som venn, elev, sønn, gamer og medarbeider bare for å nevne noen. Å plassere seg i en enkelt gruppe er veldig vanskelig. I enkelte grupper så oppfører du deg annerledes enn du nødvendigvis gjør i andre grupper. Når du er på skolen så oppfører du deg mer ordentlig for å høres mer voksen ut. Mens når du er med venner kan du oppføre deg nesten helt annerledes fordi du er i et annet miljø.


I hvilke grupper du hører til forandrer også hvordan du snakker. Hvis du er en gamer og spiller med folk fra hele verden på internett vil det være forskjelling enn hvordan en person snakker hvis han er med i en gruppe som går rundt i byen med hettegenser og caps bakfram.


Hvilke grupper hører du til?

onsdag 28. april 2010

TVen i fremtiden

Om 10år tror jeg ikke at det kommer til å være så mange TVer igjen. Jeg tror de fleste vil bli byttet ut med data skjermer. Folk kommer til å se alle programmene de ser på dataen, isteden for en TV skjerm.

Men hvis det har seg slik at de enda er der, så ser jeg for meg at de nesten ser ut som vinduer. Det jeg mener med dette er at når du ser på TVen kan det se ut som om du ser ut et vindu og alt skjer rett utforbi. Lyden vil være så fantastisk at du nesten tror at du er i filmen.
hallo